Idag var det dags för brödbak och den här gången blev det detta snabba och väldigt goda äppelbrödet.
2 dl havregryn
5dl mjöl
2tsk bikarbonat
½ dl solrosfrön, pumpafrön, linfrön - eller vad du har hemma
1nypa havssalt
4dl naturell youghurt
3msk honung
2st äpple
blandade frön tilltopping
1. sätt ugnen på 175 grader
2. Blanda alla torra ingridienser i en bunke
3. Rör sedan ner youghurten och honungen
4. Riv i äpplena
5. Rör om ordentligt och häll i en avlång bakform med bakplåtspapper
6. Strö på frön
7. Grädda på nedersta valsen i 80min.
Nu ska jag plantera krokos i en urtjusig kaffekopp, ni får se resultat i morgon.
Ha en fin kväll vänner!
Puss på dig lilla gummman, då gör jag ett nytt försök.
SvaraRaderaDu verkar ha bra dagar och det är du väl värd.
Mamma