
Passionsfruktfromage
2 st passionsfrukter
1 tsk gelantinpulver
1 msk vatten
2 st ägg
4 msk strösocker
1 tsk vaniljsocker
1.5 dl vispgrädde
Lägg gelatinpulver i kallt vatten i ca 5 min. Dela på ägget och vispa vitan till ett hårt skum i en skål, vispa gulan tillsammans med strösocker och vaniljsocker pösigt i en annan och i en tredje skål vispas grädden. Lägg i passionsfrukten och blanda med ägg- och sockersmeten. Rör sedan försiktigt i grädden och vänd till sist ner äggviteskummet. Portionera ut i vackra glas eller skålar och låt stå kallt ett tag innan servering. Mums!
Har fredagsmys med inte vilka som helst guldhjärtat, storebror, Carolin och Myran. Här har vi ätit tvårätters och myser framför Idol. Tänkte att jag bara måste dela med mig av vår fredagsefterrätt. Jag hoppas ni har det lika mysigt som oss.
Fin blogg!! =) Men vem är Myran?
SvaraRaderaHjärtligt tack. Det är hunden som vi kallar Myran : ).
SvaraRadera